Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 25 september

/

Annons

, Valbo, går tredje året på teknikprogrammet med inriktning samhällsbyggnad på Polhemsskolan. På fritiden spelar Malin fotboll i Strömsbro IF. Hon vill senare plugga vidare till landskapsarkitekt.

, Sandviken. Hon går tredje året på samhällsvetenskapliga programmet med ekonomiinriktning. På fritiden tränar hon fotboll med Stensätras damlag och sjunger gospel samt tar körkort. Övrig tid tillbringar hon gärna med sina vänner. Julias framtidsplaner är att studera i Kina och lära sig kinesiska samt fortsätta med fotbollen.

, Åmotsbruk

, Valbo

, Gävle

, Gävle

, Ockelbo, går andra året på handelsprogrammet på Höghammarskolan i Bollnäs. På fritiden tränar han basket och judo och jobbar i Älgparken. Efter gymnasiet vill han jobba i butik.

, Gävle

, Järbo

, Skutskär

 

Kyrkoherde emeritus , Gästrike-Hammarby, fyller 97 år i dag.

 

, Johanneshov,har avlidit 47 år gammal.Joakim Stenshällföddes och växte upp i Karlskrona, där han inledde sin teaterbana som skådespelare och musiker i en fri teatergrupp. Under 1990-talet arbetade han som dramaturg vid Folkteatern i Gävle och nyligen återvände han till teatern. Joakim Stenshäll var även översättare, manusförfattare samt doktorand vid Teaterhögskolan i Stockholm. Han var gift med Gävlebördiga skådespelaren Lotta Östlin Stenshäll och hade en dotter.

Mer läsning

Annons