Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 29 augusti

/

Annons

, Hofors, ska snart börja arbeta. På fritiden övningskör Mattias och umgås med flickvännen och kompisarna. Han gillar också att fiska och att hålla på med data.

, Sandviken. Han går tredje året på ECIT. På fritiden spelar Andreas golf i Hofors GK, sitter vid datorn samt umgås med kompisar.

, Gävle

, Gävle

, Torsåker

, Tierp

, Gävle

, Gävle

, Älvkarleby

, Hofors

, Gävle

, Hästbo, har avlidit 82 år gammal. Han växte upp i en syskonskara på nio, sex pojkar och tre flickor. Everts intressen var främst skogen, där han hade sin livsgärning. Även jakten var ett stort intresse. Efter flera år på Domänverket blev Uppsala Stiftsnämnd hans arbetsgivare 1978. Som skogsförman arbetade han också med att bränna fall med ett 20-tal arbetare i laget. Åren var 1954-1955, alltså efter stormfällningen.

Som pensionär var han noga med att hålla stigar öppna och bygga broar och små sittplatser i form av bänkar, allt för ökad trivsel i skogen. Evert var händig på många sätt, men med den svåra sjukdomen de sista åren blev det tungt.

Närmast anhöriga är systern Ingrid med maken Åke, systersonen Stefan och systerdottern Helene med familjer, samt svåger och svägerskor med familjer.

I Ljusets kapell hölls 28 augusti begravningsgudstjänst för Gulli Larsson. Officiant var Ulf Claesson.

 

Mer läsning

Annons