Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 31 januari

/

Annons

, Gävle

, Gävle

, Sandviken

, Sandviken. Hon går andra året på handelsprogrammet på Bessemergymnasiet. På fritiden är Sofie med pojkvän och kompisar. Hon gillar också att shoppa. Sofie har inga speciella framtidsdrömmar, utan tar dagen som den kommer.

, Sandviken. Hon går andra året på handelsprogrammet på Bessemergymnasiet. På fritiden gillar Sandra att slappa och vara med pojkvännen. Sandra har inga speciella framtidsdrömmar, men skulle gärna vilja resa jorden runt och kanske jobba några år utomlands.

, Tierp

, Ockelbo

, Hofors. Han går första året på samhällsvetenskapsprogrammet. På fritiden simmar han, går på gym, umgås mycket med sin flickvän och ser på ganska mycket film. Linus har bott i en fosterfamilj i Hofors i snart fem år. Han firar 18-årsdagen med familjen, flickvännen och morfar som kommer upp från Göteborg. Kvällen före går han till Depå och väntar tills klockan slår tolv för att sedan beställa något att dricka. Efter gymnasiet ska Linus förmodligen göra lumpen och därefter söka in på polishögskolan.

, Gävle

, Söderfors

Åkeriägaren, entreprenören och innovatören , Ockelbo har avlidit i en ålder av 74 år. Han var född i Mo, Ockelbo, och drev tillsammans med sina bröder Hansson Transport med verksamhet i Ockelbo och Gävle. Hans far Lars Hansson etablerade företaget 1930 som övertogs av Sune och hans bröder 1977. Företaget i Ockelbo som är verksamt inom grus- och entreprenadbranschen finns fortfarande inom familjen. Hansson Transport var under Sunes tid involverade i flera stora byggen bland annat vägen mellan Ockelbo och Åmot, leverans av allt krossmaterial till Banverket sträckan Lingbo-Holmsveden. Under åren genomförde han flera större entreprenader åt bland annat Stora Enso, Norrsundet och Sandvik. Sune Hansson var en skicklig konstruktör av maskiner och byggnader.1982 konstruerade han en av Sveriges första larvgående käftkrossar, som blev en förebild för andra liknande konstruktioner. Resor var ett stort intresse och han gjorde många resor både professionellt och privat till Nordamerika, Asien och Australien. Sune Hansson har under de senaste åren varit sjuklig och tillbringat större delen av sin tid i hemmet.

Närmast anhöriga är makan Lisbet, född Lund, döttrarna Katarina och Marika, bröderna Hans och Sören med familjer, samt Lisbets barn Lena, Lotta och Lennart med familjer.

, Storvik, avled 27 januari, 81 år gammal.

Han växte upp på en gård i Bro och när han senare gifte sig med Gun-Britt övertog makarna föräldragården.

Ola Persson arbetade i många år på bandavdelningen på Sandvik. På fritiden tyckte han om att fiska och åka skidor. Men tecknandet var Ola Perssons största intresse sen barnsben, han tecknade oftast människor.

För fem år sen övertog en av sönerna gården och makarna flyttade till en lägenhet i Storvik.

Närmast anhöriga är hustru Gun-Britt och sönerna Mats och Jan med familjer.

I Järbo kyrka hölls 28 januari begravningsgudstjänst för . Officiant var Harriet Gunnarsson.

 

Mer läsning

Annons