Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 5 januari

/

Annons

, Sandviken. Han går andra året på samhällsvetenskapliga programmet på Bessemergymnasiet. På fritiden spelar Jonas innebandy i Alba och är tillsammans med kompisar.

, Torsåker. Han bor i Tibro under veckorna och går första året på motocrossgymnasiet vid Fågelriksgymnasiet. På fritiden blir det mycket motocrossträning tillsammans med skolkompisarna. Fredrik brukar även umgås med flickvännen Julia. Framtidsdröm: Att bli så bra som möjligt i motocross.

, Sandviken

, Sandviken

, Hedesunda

, Gävle

18 år i morgon

, Gävle. Han går andra året på Thorén Business School och läser på commerce program. På fritiden spelar Erik korpinnebandy, umgås med vännerna och tar det lugnt. I framtiden vill Erik plugga juridik, men först efter att han har spelat ihop en förmögenhet på internetpoker!

, Hofors. Han går andra året på estetiska programmet med musikinriktning på Hammargymnasiet. Sebastian spelar trummor och gitarr och är medlem i bandet Newsflash, där han är trummis. På fritiden umgås Sebastian med kompisar och åker på rockkonserter. I framtiden vill han ägna sig åt musik och hoppas kunna försörja sig på det.

, Gävle

, Gävle

, Gävle

, Kungsgården

8/12 , 96 år

23/11 , 87 år

 

 

Mer läsning

Annons