Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 5 september

/

Annons

, Sandviken. Hon går andra året på mediaprogrammet med inriktning expo/inredning på Grafiskt utbildningscenter, GUC, i Uppsala. På fritiden umgås Angelica med kompisar och sitter vid datorn. I framtiden vill hon jobba som inredningsdesigner.

, Hofors

, Gävle

, Gävle

, Sandviken

, Gävle. Han går tredje året på samhällsprogrammet med ekonomisk inriktning på Borgarskolan. På fritiden spelar Christoffer tennis och tränar på gym samt umgås med kompisar. Framtidsdröm: Att komma in på en bra utbildning på högskola eller universitet.

, Gävle

, Gävle. Hon går sista året på samhällsvetenskapliga programmet med internationell inriktning på Vasaskolan. På fritiden jobbar Linda som danslärare på Zenzen och tävlar för det svenska landslaget i streetdance (hiphop), samt turnerar med ett danskompani under hösten. Utöver dansen pluggar hon. Efter skolan vill Linda flytta till USA och plugga vidare samtidigt som hon fortsätter att avancera inom dansen.

, Gävle. Han går tredje året på naturvetenskapliga programmet på Vasaskolan. På fritiden tränar, dömer och tittar Jacob på ishockey. Sedan umgås han med flickvän och familj. Efter studenten tar Jacob förmodligen ett sabbatsår och fortsätter därefter med studier, oklart vad.

, Gävle. Hon går tredje året på floristprogrammet på Polhemsskolan. På fritiden umgås Therese med kompisar och pojkvän och är aktiv i KU. Hon gillar också att fotografera och se på film. I framtiden siktar hon på att läsa vidare på högskolan, men hon har inte riktigt bestämt sig för vilken inriktning än. Therese i tre ord: Energisk, kreativ och glad.

, Järbo

, Sandviken

, Norrsundet, avled 3 augusti 65 år gammal. Han föddes i Edsbyn och bodde som liten en tid i Dalarna. Efter några år återvände familjen till Edsbyn, där Conney växte upp.

Under äktenskapet med Sonja Olsson från Dalarna bodde Conney i Rättvik. Paret fick en dotter men gick senare skilda vägar.

Conney Ericson har arbetat på SP Fönster och Exellan i Edsbyn. I början av 1990-talet flyttade han till Bergby och började hyra ut stallplatser för travhästar. Sina sista år bodde han i Norrsundet.

Conneys stora intresse var hästar. Han tyckte även om friluftsliv och jakt.

Närmast anhöriga är dottern Kristina med familj samt mor och syster.

Mer läsning

Annons