Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Familjenytt 6 november

/

Annons

18 år i dag

Simon Lindblad, Gävle. Han går TPS-programmet (teknik, produktion, service) på Polhemsskolan. På fritiden umgås Simon med kompisar, flickvännen Mikaela och familjen. Han tränar även innebandy och är tränare för Strömsbros P 96-lag samt övningskör. I framtiden vill Simon ha ett jobb inom det område han studerar i skolan. Annars vill han gärna gå en snickarutbildning, som var drömmen från början. På fritiden vill han fortsätta hålla på med innebandy. Simon med tre ord: glad, ödmjuk och positiv.

Felix Simon Robert Carlsson, Söderfors

Sanna Sjösten, Karlholmsbruk. Hon läser omvårdnadsprogrammet på Högbergsskolan.

Ragnar Kling, Hedesunda

Robin Johannesson, Skutskär

Alexandra Lager, Skärplinge

Er Luo, Gävle

Amanda Mattsson, Gävle

Sandra Eklund Hult, Örbyhus

Christoffer Tiderman, Hofors

Mathea Franzén, Gävle

Isabella Messa, Hedesunda

Björn Eriksson, Åshammar. Han studerar samt har ett starkt politiskt engagemang på fritiden. Från och med i dag är Björn förtroendevald för vänsterpartiet i kunskapsnämnden i Sandvikens kommun. Han är sekreterare i elevrådet vid Sandvikens gymnasieskola, och nyhetschef på skoltidningen Profeten. Dessutom utbildar han sig till första hjälpare inom Röda Korset. Efter gymnasiet vill Björn plugga till sjuksköterska och sedan vidareutbilda sig till ambulanssjuksköterska. Han vill också någon gång arbeta som volontär med människor eller djur i Sverige eller utomlands.

Sandra Bertilsson, Gävle

Födelsedag

Roger Hedlund, Gävle, fyller 30 år i dag.

Han är distriktsordförande för Sverigedemokraterna i Gävleborg samt ordförande för lokalavdelningen i Gävle. Han sitter i Gävle kommunfullmäktige samt i Gävleborgs regionsfullmäktige.

Roger Hedlund arbetar som maskinoperatör på Sandvik.

Dödsfall

Jan Gustafsson, Ludvika, avled 20 oktober, 85 år gammal.

Han växte upp i Huskvarna och efter studenten utbildade han sig till apotekare och började 1950 arbeta på apotek i Gävle.

Jan och familjen med hustru och tre barn blev kvar i Gävle till 1965 då han fick en apotekschefstjänst i Sunnansjö. När han gick i pension 1986 var han chef för centrumapoteket i Ludvika.

Närmast anhöriga är hustrun Ulla, barnen Hans, Pia och Mats med familjer.

Mer läsning

Annons