Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anjel vill studera vidare – gärna i Prag eller Wien

/
  • Drömmar. Ett skapande yrke skulle passa Anjel Tawaifi. Något inom mode, konst, film eller teater.

Anjel Tawaifi har alltid varit mycket intresserad av kläder och mode. Hon har ritat kläder i många år och på senare år förverkligat sina ritningar i egensydda kläder.
Hon drömmer om ett skapande jobb inom mode, konst eller film/teater.

Annons

– Med ett härligt B-prov i matte och programrådsmöte! Jag hoppas jag får en resa till London i present och böcker.

– Ska jag vara helt ärlig, så har jag inte tänkt mycket på det. Men visst kommer jag att ha mer frihet och det är ju super! Men jag kommer nog aldrig att känna mig vuxen.

– Oj! Ångest! Jag har inte börjat alls. Och har inga tankar på ett körkort. Visst är det jätteviktigt, men jag prioriterar andra saker just nu.

– För mig var det väldigt lätt att välja, jag visste vad jag ville. Jag tycker det är fantastiskt att lära sig nya saker varje dag och är supernöjd med mitt val.

– I början var det jättejobbigt! Jag kände inte en kotte och stan var okänd för mig. Men nu är det inte en big deal längre. Jag har vant mig rätt bra.

– Jag ritar och illustrerar gärna, men syr gör jag i skolan för att vi har så bra redskap där.

– Min mamma kommer från Tjeckien och jag har släkt där, bland annat min fantastiska mormor och morfar. Jag, mamma och lillebror åker dit minst en gång om året, sist var jag där på påsklovet och staden där de (mormor och morfar) bor är mitt andra hem och jag älskar det för att det är så härlig atmosfär där.

– Om jag skulle ha fått den här frågan för ett år sedan så hade jag vetat precis; Saint Martins och inget annat! Men jag är nog mer realistisk i dag. Självklart vill jag studera vidare, är väldigt förtjust i Prag och Wien så jag skulle inte banga på att flytta.

– Jag är inte så förtjust i just plockgodis och så, men choklad såklart. Jag skulle kunna leva på 70-procentig choklad.

– Jag kan bli jätteupprörd över saker som egentligen inte är speciellt viktiga. Jag stör mig nog mest på folk som yttrar sig om saker dom inte kan nånting om.

– Om tio år är jag 28, och det får jag väldigt mycket ångest av. Jag hoppas verkligen att jag jobbar med något jag älskar och att jag har kvar alla mina supersöta vänner. Var jag bor är egentligen ganska oviktigt, men en större stad skulle nog vara ett självklart val.

Mer läsning

Annons