Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Friade mitt på isen i Gavlerinken

/
  • Johnne Nilsson ville skapa ett unikt minne och valde att fria till sin flickvän Fia Eriksson mitt på isen i Gavlerinken. Och hon sa ja!

När Fia Eriksson trodde att hon var på rundtur i Gavlerinken överraskades hon av någonting helt annat.
Arenan släcktes ned, och hon befann sig mitt på isen och mitt i strålkastarljuset. Då kom pojkvännen Johnne Nilsson åkandes på en ismaskin.

Annons

Han ville skapa ett unikt fieri-minne, på en plats som betyder mycket för dem båda.

– Jag ville vara på en plats som är speciell och som jag har känsla för. Dessutom ville jag göra ett unikt frieri.

Han fick idén att överraska sin flickvän Fia mitt på isen i Gavlerinken. Han kontaktade Brynäs IF som hjälpte till utan problem. Och allt gick enligt planerna – under fredagen friade Johnne till Fia i den då tomma ishallen.

För att inte göra Fia misstänksam hade Johnne sagt att han under helgen skulle befinna sig i Stockholm på jobb. Han lurade ut henne på uppdrag i Gävle under dagen, varav det sista var en guidad rundtur i arenan.

Johnne har varit Brynäsare sedan han kunde krypa och paret går på många matcher tillsammans.

När Fia blev guidad ut på isen försvann hennes guide för att släcka lyset och sätta i gång parets låt. Fia trodde att laget skulle komma ut på isen, men i stället tändes strålkastaren mitt på isen där Fia stod. Och Johnne kom utåkandes med en ismaskin.

– Hon förstod först när hon såg mig. Och ja, hon sa ja. Jag har varit sjukt nervös hela dagen, nu mår jag fantastiskt. Och Fia är också jätteglad nu.

– Det var hur roligt som helst att få göra det här frieriet. De har varit oerhört schyssta och hjälpsamma på Gavlearena. Jag är jättetacksam.

Paret träffades för snart ett år sedan när Johnne bjudit in vänner och bekanta till en spelning på trädgården. Där försökte Fia till en början para ihop Johnne med en vän, men det slutade med att de själva blev ett par.

Mer läsning

Annons