Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det finns få människor som Margareta

/

Vår kära vän och arbetskamrat Margareta Åman har gått bort.

Annons

3 april 2016 insomnade Margareta efter en tids sjukdom vid en ålder av 64 år. Hennes bortgång är en oerhörd förlust för nära och kära och för alla hennes vänner, arbetskamrater och kunder.

Till professionen var Margareta frisör. I över 30 års tid har hon arbetat tillsammans med Dick Lennartsson i Gävle. Margareta var en oerhört uppskattad medarbetare, uppriktig, kamratlig, vänlig, osvikligt lojal och mycket skicklig i sitt arbete. Gemensamma anknytningar till både orten Hedesunda i Gästrikland och till Hälsingland gav grogrund för såväl samhörighet som samtal och dagliga skratt på Dicks salong på Nygatan i Gävle. En arbetsdag kändes aldrig tung. Margaretas lågmälda humor och stillsamma vardagsglädje spred trivsel och värme på arbetsplatsen. Det var egenskaper som även hennes kunder värdesatte. Margareta hade en stor och trogen kundkrets som förlitade sig på hennes estetiska blick, hennes yrkesskicklighet och hennes förmåga att förmedla trygghet och välbefinnande.

I det omtumlande livet och den hektiska vardagen stod Margareta Åman för stabilitet, för det jordnära, praktiska och diskret glädjefyllda. Det finns få människor som hon.

Vi saknar dig så.

Dick och Bodil Lennartsson

Mer läsning

Annons