Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Personlig tränare gör susen på Ingemars viktresa

/

Sandvikenmusikern Ingemar Dunker har bestämt sig för att gå ner i vikt för att klara av att åka Halvvasan nästa år. Han har startat Facebookgruppen ”Musikantens resa till Halvvasan 2016” som vi publicerar utdrag från här i Arbetarbladet.

Annons

28 augusti

Efter ett riktigt grispass i morse på Må Bättre och bra mat är jag tillbaka i gamla gängor igen. På måndag ska jag träffa en personlig tränare, dags att kliva upp en nivå.....bränna fett Tra la la laaaaa

6 september

Delar ur ett vidoeinlägg:

Ja, nu när man har varit så duktig och tränat så lär man väl få en frukt av nåt slag. Vad är det här då, går den här att äta...Ja, eller... Det blir väl en sån här. Persika eller vad det är.

Så nu har man gjort rätt för sig, jodå.

10 september

Delar ur ett videoinlägg:

Hejsan. Här sitter jag, nytränad och härlig. Easyline blev det den här gången, det tränar hela kroppen. Nu när jag har tränat länge med där faktiskt, gått på gym och så, så känns easyline kanske lite för lätt, men kör man då järnet i tre varv och gör stepups mellan varje station då är man inte så kaxig längre och det är jättekul. Det här är mer kondition, man får svettas och känna att "nu jäklar tar man i".

Jag har en personlig tränare nu för tiden som är jättebra. Han tar fram muskler på mig som jag inte ens visste att jag hade. Jag tränar på ett helt annat sätt än jag någonsin har gjort, så det känns jättebra det här.

Vägning på måndag! Mycket intressant! Själv tror jag att jag står still eller har lagt på mig något kilo. Men nu är hösten här så det är bara att köra!

LÄS MER:

22 kilo lättare och bättre flås

FACEBOOK: Musikantens resa till Halvvasan 2016

Mer läsning

Annons