Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Söderforsbo åtalas för kvinnofridskränkning

En 38-årig man från Söderfors åtalas för grov kvinnofridskränkning. Han ska vid åtta olika tillfällen ha misshandlat sin före detta sambo.

I mer än två år bodde den åtalade mannen och kvinnan tillsammans. Under den tiden har 38-åringen flera gånger slagit, sparkat och dödshotat henne.

Under den senaste misshandeln ska han ha slagit sin före detta sambo tills hon ramlade omkull. När kvinnan låg på golvet ska han ha dragit henne i håret och sparkat på henne. Han ska även ha kastat föremål mot hennes huvud och kropp, bland annat en lampa. Vid de övriga tillfällena ska han ha utdelat flera knytnävsslag mot ansiktet och flera gånger hotat att döda kvinnan.

38-åringen har erkänt på vissa punkter men nekar till majoriteten av anklagelserna. I förhör med polisen säger han att han från flera händelser saknar minne av att ha använt sig av våld eller hot. Han står även åtalad för skadegörelse efter att ha krossat en fönsterruta på en fastighet i Söderfors.