Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

14 DM-medaljer till La Boule Joyeuse

/

Det blev fortsatta framgångar för fyrtioårsfirande Gävleklubben La Boule Joyeuse när DM avgjordes i helgen i Näs.

Annons

Efter tre dagars intensiva tävlingar i sommarfagra Näs, Dalarna, återvände klubbens tjugotal medlemmar hem till Gävle med 14 DM-medaljer i bagaget. Varav två av ädlaste valör. Guld blev det under den avslutande dagen i Damkategorin till Lena Stenbeck och Åsa Jonsson samt i V55 dubbel till Roger Andersson och Ulf Söderström.

Tävlingarna inleddes redan under lördagen i Skytte med silver till Kalle Lindblom i V55 och brons till Elisabeth Rilling i samma klass. Silver också till Rolf Raumer i kategorin V65.

Kategori Singel spelades också under lördagen och här lyckades Tommy Åberg bäst med Silver i Singel V65. Brons till Åsa Jonsson i Damklassen och till Rolf Bonäs och Sten Åke Bergström i kategori V55.

Under söndagen spelades kategori trippel och framgångarna fortsatte med silver i trippel V55 till Kalle Lindblom, Roger Andersson och Rolf Raumer. Brons till Nisse och Lena Stenbeck med Sten Åke Bergström som tredje man. Brons också till Lothar Riegler, Elisabeth Rilling och Rolf Cronebratt här i V65.

Den avslutande dagen i kategori dubbel erövrades så de två guldmedaljerna men det var inte nog med det. Silver till Rolf Raumer och Lars Inge Wiberg i V65 och Brons i V55 till Kalle Lindblom och Sten Åke Bergström.

Mer läsning

Annons