Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SAIK möter Nässjö i kvarten

Annons

SAIK avslutade serien med att krossa Ljusdal på bortaplan. 14-1 vann man med och det var den åttonde raka segern. Tack vare en bra avslutning så kom man på andra plats bakom Vetlanda. I kvartsfinal väntar nu Nässjö med den första matchen på torsdag, borta. Men det kan uppstå problem eftersom Nässjös A-lag samma kväll ska spela kval till elitserien.

– Det brukar bli rörigt så här på slutet och det finns väl stor risk att man blir sittandes med förbundet dom närmaste dagarna för att hitta speldagar. Vi har ingen lust att spela efter deras kvalmatch i alla fall, säger tränare Magnus Edlund.

Inför den sista omgången så var det möjligt med flera olika alternativ till motståndare. Sirius, VSK och Nässjö. Tre likvärdiga lag enligt Magnus.

– Det tycker jag väl. Resemässigt så drar vi väl en nitlott. Men spelmässigt så är det ingen stor skillnad, menar han och tycker att laget går in i slutspelet med en bra känsla.’

– Vi har haft en formkurva som pekat uppåt en längre tid nu och vi är väldigt nöjd med vår säsong. Men det är ju nu det börjar på allvar och då vill vi gå så långt som möjligt.

Övriga kvartsfinaler är: Vetlanda-Västerås, Villa-Vänersborg och Edsbyn-Sirius.

Thomas Forsberg

Mer läsning

Annons