Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ännu en uddamålsförlust för Valbo

Valbo åkte på sin tredje raka uddamålsförlust i inledningen av säsongen då man igår slogs tillbaka av gästande Rengsjö med 1–2 (0–0). Det var en mycket blåsig tillställning på Åbyvallen där matchen präglades av slarvigt passningsspel och misslyckade höjdbollar på grund av den starka vinden.

Annons

Rengsjö hade mestadels av de få heta chanserna som skapades under matchen och man tog också ganska väntat ledningen i mitten av andra halvlek då Erik Wästman rullade bollen förbi Max Matta efter ett friläge. Efter en ganska medioker match fick publiken i alla fall se en högdramatisk avslutning. Först så kunde Valbo kvittera med tio minuter kvar efter hands, Stefan Forsberg målskytt. Men det blev ingen poäng för Valbo den här gången heller, för när klockan precis passerat 90 minuter var det också dags för straffspark för gästerna, och Christian Törnros gjorde inga misstag och fixade segern för Rengsjö i matchens slutskede.

– Det känns väldigt tungt just nu. Jag tycker inte det ska vara straff i slutet och det känns mer som en kompensation från domarens håll efter att vi fått straff. Det kändes väldigt onödigt och jag tycker vi spelar bäst fotboll idag, säger Valbotränaren Mats Axelsson.

– Trots blåsten så gjorde vi en stabil insats och vi ville verkligen vinna idag, avslutar en besviken Axelsson.

Mer läsning

Annons