Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Äntligen en seger för SAIK

SAIK hade tretton lyckominuter då laget borta på Sportcentrum spelade ur Storvik i DM efter att laget under denna tid gjort samtliga fyra mål.

Annons

Under den första halvleken hade visserligen SAIK ett litet övertag men Storvik hade den bästa målchansen då Fredrik Allselid träffade stolpen strax före paus men vi skall heller inte glömma att Storviks målvakt Mats Sundelin med både tur och skicklighet räddade tre gånger om, då han stod rätt placerad på sina returer.

SAIK kostade på sig att bränna en straff också i den första halvleken då Magnus Sjöstrand, för dagen mittback, skickade bollen högt över.

I den andra kunde så SAIK mellan den 56:e och 69:e minuten avgöra den här matchen då laget gjorde fyra raka mål. Därefter jämnade återigen Storvik ut spelet som böljade fram och tillbaka. SAIK hade problem med Storvik innan Marcus Eriksson kunde göra det förlösande 1–0-målet.

Storvik fick spela med en man kort efter 63 minuter då laget drabbades av en utvisning i förspelet till 2–0-målet som kom på straff. Storvik har fortfarande inte vunnit en tävlingsmatch i år men kan laget återupprepa kämpandet och spelet från den här matchen kommer snart en trepoängare i fyran.

SAIK visade inte upp något division 3-spel, det enda som var mycket bra var lagets hörnor som hela tiden ställde till problem för hemmalaget.

Mer läsning

Annons