Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs utan chans borta mot Korsnäs

Brynäs hade inte en chans borta mot Korsnäs i division 3 södra Norrland.
Hemmalaget var bättre på allt och efter matchen var Brynästränaren Dennis Berglund kritisk mot sitt lag.
– Ingen är beredd att jobba, säger han efter 0–5-förlusten.

Annons

Brynäs åkte på höstsäsongens fjärde förlust när Korsnäs stod för motståndet i går. Och det var aldrig något snack om saken.

Redan efter 17 minuter ledde Korsnäs med 3–0, och matchen var förstås körd redan där. Sedan gjorde hemmalaget två mål till en bit in i andra halvlek av bara farten.

– Alla underpresterar och ingen är beredd att jobba. Då är vi chanslösa, säger en besviken Brynästränare som inte alls är nöjd med hur hans lag spelar just nu.

– Vi har varit dåliga hela hösten och det ser inte ut att bli någon förbättring. Det är tur att vi tog så mycket poäng i våras, annars hade vi åkt ur med dunder och brak, fortsätter han.

De stora siffrorna var inte på något sätt orättvisa. Korsnäs var bättre på allt och gjorde mål på inlägg, frilägen och distansskott. Samtidigt var inte Brynäs nära att skapa något framåt i över huvud taget.

– Vi plockar inte fram hjärtat i dag och då står man sig slätt. Vi kan inte vinna serien eller åka ur, men det handlar om att visa stolthet för föreningen och sig själv, säger Dennis Berglund.

1–0 (12) Semir Skrijelj, 2–0 (15) Dick Ulin, 3–0 (17) Elias Kayal, 4–0 (70) Jimmy Eriksson, 5–0 (72) Jimmy Eriksson.

Johan Lundin, Örebro.

3–1 (3–0)

96

Mer läsning

Annons