Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dragan och GIF missade målet mot GIF Sundsvall

Ett skott i stolpen från Dragan Kapcevic.
Så mycket mer skapade inte Gefle IF i U21-mötet med GIF Sundsvall, som utan större problem kunde vinna med 3–0.
– De fick göra lite väl enkla mål, säger Kapcevic.

Annons

Redan efter några minuter fick Dragan Kapcevic ett gyllene läge att ge GIF ledningen på Strömvallen – men skottet med högerfoten tog i insidan på stolpen.

– Jag dribblade förbi två av deras spelare, och försökte sedan placera in bollen. Det var synd att den inte gick in, då hade det blivit en annan typ av match, säger Dragan Kapcevic.

GIF Sundsvall tog i stället ledningen på straff i den 23:e minuten och kontrollerade därefter resten av matchen. Pa Dibba nickade behärskat in 2–0-målet innan Denis Santos fastställde slutresultatet till 3–0.

– De har flera skickliga spelare, men vi gav dom chansen alldeles för enkelt. Vi var lite osäkra i försvarsspelet, säger Kapcevic.

• Hur känns formen för egen del?

– Jag känner mig i bra form. För oss spelare som får lite mindre speltid i allsvenskan är det viktigt att få spela de här matcherna.

GIF:s senaste nyförvärv, ghananen Joachim Adukor, höll sig framme på en målvaktsretur i den 71:a minuten och petade in bollen i målet – men det blev inte godkänt på grund av offside.

GIF-tränaren Thomas Andersson ser potential i Adukor, som nu spelat två hela matcher i U21-serien samt en dryg kvart när Gefle IF mötte en Ångermanlandskombination bestående av division 2-spelare förra onsdagen.

– Han har gjort ett gott intryck så här långt. Det är en teknisk spelare som är duktig på att utnyttja sin snabbhet när han kommer rättvänd, säger Andersson.

Mer läsning

Annons