Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En poäng till G/Hammarby i jämn match

Efter en trög inledning av serien har G/Hammarby återigen hittat sitt spel och det gav en poäng hemma på Englèns åkern mot Kvarnsveden 0–0. – Nu jobbar vi som ett lag och jag är nöjd med poängen, sade G/H tränaren Jonas Liw.

Annons

Matchen var jämn rakt igenom även om det var gästande Kvarnsveden som hade lite mera boll och bägge lagen vaskade fram chanser till ett segermål.

– Vi blev trötta och slitna den sista kvarten, fortsatte liw.

Må så vara – men då kastade Liw in unge Anders Nygren på topp och det var nära att han kunde fixa tre poäng till G/H med sin kraft och kämpavilja.

G/Hs mittfältare Johan Sjöberg frestade med ett par fina frisparkar där den första som var hård gick rakt på gästernas målvakt i den första halvleken och i den andra hade han en lite lösare som målvakten kunde tippa till hörna när den seglade mot krysset.

G/H kom till spel utan avstända mittbacken Fredrik Lund men Erik Björk och David Hussein täppte till där bak framför en säker sista utpost i Nicklas Eriksson och de bägge nyförvärven Daniel Svärm och Fredrik Luthbom blir bara bättre och bättre för varje match.

- Vi hade flera vassa avslut som kunnat resultera, avslutade Liw.

Javisst var det så men även Kvarnsveden hade chanser till ett segermål och laget var farliga när man kom runt på kanterna och fick tll fina inlägg så oavgjort får ses som rättvist och hela laget GH skall vara nöjda med sitt spel då det återigen liknade ett LAG.

Mer läsning

Annons