Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett steg framåt för G/H

– Det här var ett steg framåt, ja till och med två... Så sa GH:s andre tränare Mats Mossberg efter att hans lag kryssat 1–1 hemma på Englèns åkern mot Tunabro.

Annons

Jodå, "Mossan" hade helt rätt då G/H i den här matchen återigen visade upp lite spelglädje och kämpatakter.

I den första halvleken, som slutade mållös, var spelet jämnt liksom chanserna. Visst hade Tunabro en boll i stolpen men linjemannen hade flaggan uppe.

I inledningen av andra halvlek kunde Tunabro ta ledningen med 1–0 men det knäckte inte hemmagrabbarna som fortsatte att kriga.

– Det var ett jäkla go i laget idag, fortsatte Mossberg.

Johan Reidemar fick i den här matchen aggera ensamvarg på topp och det gjorde han bra med sin löpstyrka och det var även han som med pannan kunde skicka in kvitteringen på Daniel Svärms inlägg. Fredrik Luthbom var nära att ge G/H tre välbehövliga poäng då han vände bort ett par Tunaförsvarare och fick till en tåfjutt som gästernas målvakt lyckades styra till hörna. Efter den hörnan var det nära att gästerna avgjort den här matchen men kanske var oavgjort rättvist även om G/H låg lite närmare segern.

– Jag är nöjd med hela lagets insats, avslutade Mossberg.

Kan bara G/H fortsätta i den här stilen och kanske få något enkelt mål så ska nog trepoängarna komma snart. Annars är ju G/H:s styrka höstarna där poängen brukar ramla in.

Mer läsning

Annons