Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Felfritt Skutskär vann enkelt

Spelar man rätt och enkelt och med högt huvud ser fotboll lätt ut. Då vinner man också matcher och det var precis det Skutskär gjorde när man mötte Korsnäs efter en 4-0 seger på ”plan” i Skutskär.

Annons

Årets klart bästa insats och en första halva utan i stort sett ett enda fel.

– Klockren första halvlek, det här ser stabilt ut, menade Jörgen Öbrink, tränare i Skutskär efter matchen.

Med en stark bänk, Muhr skadad, Johan Svensson sjuk och 13-0 på de senaste två matcherna finns det styrka och förutsättningar för något stort framöver.Korsnäs var inte dåliga och skall ha all heder av att aldrig ge upp slaget.

Kristoffer Hemlin i hemmalaget gjorde en strålande insats, skott i stolpen, hörnan som gav 1-0, ett jättejobb på mittfältet och helt rätt utsedd till hemmalagets bäste spelare.

Sen förståss är Sam Badru en kille att njuta åt i Korsnäs, en härlig timing i steg och rörelse men den här kvällen fick han inte mycket uträttat mot ett bra hemmaförsvar.

Kvällens grus i bägaren var ”Hibbe” Hillboms gula kort vilket föranleder avstängning i nästa match och Robert Larsson skada i låret så nu får Skutskär upp till bevis i nästa match, SAIK på bortaplan.Ingen lätt uppgift men efter det man såg mot Korsnäs, ja då blir det en mycket intressant drabbning på tisdag på Jernvallen.

Mer läsning

Annons