Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Följ EM-festen på vår webb-tv

/

Nu startar den stora fotbolls-festen. Och givetvis kan du följa EM-dramatiken på vår webb-tv med nya inslag varje dag.

Annons

Varje vardag under EM kommer du att kunna se ett nytt halvtimmes studioprogram med fokus på supportrar och fotbollsfans på plats i Österrike/Schweiz.Du kommer också att kunna se kortare, nya videorapporter flera gånger om dagen.

Magasinet innehåller lättsam rapportering från supporterfesten.
Vad händer bland supportrarna på plats och vad rapporterar Europas journalister om?

Till det kommer alltså videorapporter med hög närvarokänsla från campingar, torg med storbilds TV, segerfesten, gravölen och intervjuer med fotbollstokiga fans från hela Europa.

Det är ett samarbete med sportsajten svenskafans.se som gjort det här möjligt. Sajten är Sveriges största sportsajt och deras webb-tv, FAN-TV kommer att leverera innehållet inför och under hela EM.
Programledare för fotbollsmagasinet är David Fjäll.
- Publiken kommer att få se ett lite annorlunda EM-program med spännande gäster och förhoppningsvis lite annorlunda inslag från EM säger han.

På frågan om vad han själv ser fram emot mest säger han.
Det är själva grejen med EM som jag ser fram mest emot, det finns inget bättre än att bänka sig framför teven och bara njuta av bra fotboll.

Vi på arbetarbladet.se är stolta över att kunna presentera fan-tv på vår sajt som ett komplement till vår övriga EM bevakning. Det här är din möjlighet att vara så nära EM festen som det går utan att vara på plats.

Mer läsning

Annons