Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Formstarkt Huge måste vinna

Huge fortsätter att jaga kval till division 2 och nyckelmatchen spelas imorgon då serietvåan Rengsjö kommer till Kastvallen.
– Det är vinna eller försvinna, konstaterar Huges tränare Henrik Isaksson.

Annons

Det är ett Huge i ruggig form som tar emot Rengsjö imorgon. Inte sedan den 3 juni, då Valbo blev för svåra på bortaplan, har laget förlorat.

– Det har rullat på bra, vi har fått tillbaka spelare som varit borta och laget har utvecklats hela tiden. Det är en positiv känsla i gruppen nu, säger Henrik Isaksson.

Frågan är om den känslan överlever morgondagens match? Vid förlust är chansen till division 2-spel nästa säsong borta.

– Det gäller att passa på att njuta av att få spela så viktiga matcher. Det är ett privilegium och det gäller att fånga den känslan, och det tror jag att vi kommer att göra, säger Hugetränaren.

Två omgångar återstår och tabelltrean Huge har en svår avslutning. Efter matchen imorgon mot tvåan Rengsjö väntar bortamatch mot serieledande Hudiksvalls ABK i sista omgången.

– Vi är glada att vi att vi har satt oss i en situation som innebär att vi fortfarande har chansen. Vi får börja med matchen mot Rengsjö, det är vinna eller försvinna, säger Henrik Isaksson, som hoppas och tror på ordinarie uppställning imorgon.

Bortamötet med Rengsjö i våras slutade 1–1.

Vinner Huge kan det räcka med oavgjort mot Hudiksvall i sista omgången. Huge är en poäng efter Rengsjö på kvalplats men har ett plusmål mer än Rengsjö.

Mer läsning

Annons