Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Första trepoängaren för Storvik

Annons

Äntligen, Storvik.

Laget kunde ta säsongens första trepoängare i går när man hemmaslog Hagaström med 2–1. Storvik började som vanligt matchen bra men Hagaström kom mer och mer in i den ju längre den första halvleken gick.

Bägge lagen skapade chanser men Storvik kändes giftigare i avsluten så när Johan Lindkvist mycket snyggt satte en stenhård frispark i mål var det rättvist.

I den andra halvleken såg det ut att gå som vanligt för Storvik då Hagaström helt förde spelet även om laget inte fick till de riktigt heta målchanserna. Men 1–1-målet kom – om även lite turligt – då Jonas Brändeskär drog iväg ett skott som Storviks målvakt Mats Sundelin tippade i ribban, men bollen tog olyckligt på Mats rygg och över mållinjen.

Därefter hände något med hemmalaget som vi inte sett i tidigare matcher då laget helt plötsligt stack upp och skapade chanser och flera av anfallen var fina så när Markus Eriksson kunde nicka in lagets tredje hörna i matchen blev det stort jubel på Sportcentrum, men jublet blev ännu större då domare blåsta e för full tid och Storvik kunde ta sin första seger i division 4 på många, många år.

1–0 (18) Johan Lindkvist, 1–1 (64) Jonas Brändeskär, 2–1 (78) Markus Eriksson.

Christer Bergström, Sandviken.

3–11.

52.

Tomas Pettersson, Niklas Öberg, Johan Lindkvist.

Joachim Moberg, Marcus Brozin.

Mer läsning

Annons