Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

G/Hammarby nollade igen

Det börjar bli tjatigt nu – men Gestrike Hammarby blev nollade igen då laget föll borta mot Dala Järna med 3–0 i lördags.

Annons

G/Hammarby hade till den här matchen satt defensiven i första hand och ändå kunde hemmalaget redan i matchens andra minut ta ledningen då Roger Munters kunde nicka in bollen bakom en chanslös Niklas Eriksson i GH målet.

Dessförinnan hade faktiskt GH chansen redan i den första minuten men trots friläget för Gotsiridze Vakhtang hamnade bollen utanför stolpen.

– Vi visste att Dala Järna är bra på fasta situationer och starka i luften, sade GHs andretränare Mats Mossberg.

Ändå kunde Roger Munter för andra gången nicka in en boll bakom Niklas Eriksson i den 20 minuten och mer kunde det ha blivit om inte Niklas Eriksson storspelat i GH målet.

Hemmalaget fick chansen att öka på till 3–0 och döda den här matchen men Niklas Eriksson räddade straffen och höll sitt lag kvar i matchen.

När sedan G/H fick chansen från straffpunkten två minuter senare hade laget chansen men Dala Järnas målvakt kunde knipa Erik Steens straff.

– Där avgjordes det, fortsatte Mossberg.

Erik Stenn fick lämna planen i inledningen av den andra halvleken då han träffades av en skosula med dobbar intill ögat och hemma laget kunde avgöra med ett tredje mål.

Gotsridze Vakhtang fick en möjlighet till då han vände bort ett par motståndare och fick iväg ett bra skott som smet utanför stolpen men så mycket mera skapade inte GH den här dagen.

– Sju spelare borta, jobb, sjukdommar och skador idag ändå tycker jag att det var ett litet steg framåt, avslutade Mossberg.

Niklas Eriksson var bra i målet, försvaret som tidigare varit svårforserat hos GH läker nu kraftigt, på mitten fanns nu fem man men det blev inte bättre, på topp var Gotsridze Vakhtang för ensam.

Nej GH måste börja vinna nu annars hamnar man för långt efter de andra lagen men skall segrarna komma måste laget börja uppträda som ett lag och kämpa för varandra.

Mer läsning

Annons