Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är två gäng som inte vet hur det är att förlora

Strömsbro och Huges flickor i Div 4 var bägge obesegrade inför mötet lagen emellan på Testebovallen i går. Strömsbro hade tre raka segrar och Huge tre raka kryss matcher.

Annons

Och efter matchen var de bägge lagen fortfarande obesegrade då matchen blev mållös.

Merve Günes berättade att tjejerna var jätteglada för den här matchen och tvillingsystern Melike konstaterade att det var en jämn match där bägge lagen hade kunnat vinna.

Rätt så även om det var Strömsbro som startade klart bäst och lagets forward Klara Persson fick ett friläge från halva planen, men Huges målvakt Matilda Wermelin kunde rädda två gånger om.

Just Klara Persson och Matilda Wermelin hade många kamper och där får vi väl säga att målvakten Wermelin vann matchen i matchen.

Under de sista tio minuterna av den första halvleken morskade Huge upp sig betydligt och Johanna Olin fick chansen efter att Elin Olsson jobbat fram bollen men skottet hamnade utanför.

– Den här halvleken är vår bästa insats i år och vi har jobbat oss in i matchen, sade Huges tränare Mike Hope i pausen då han samlat flickorna i en ring på planen.

– Äsch jag missade ju målet, sade Johanna Olin.

– Du måste skriva att jag gjort mål, sade Strömsbros Klara Persson till Sporten i paus.

Men något mål blev det inte denna dag för Klara som i den andra halvleken fick flera chanser mot Matilda Wermelin i Huges mål. Men Klara är ursäktad då hon oftast spelar mittback.

– Ett skott på mål i alla fall, sade Huges tränare Mike Hope när Huge fick iväg sitt första skott mot Emelie Kax i hemmamålet i slutet av första halvlek, och ett till kom strax efter.

Strömsbro låg närmast en seger men det var nära ett segermål för Huge med två minuter kvar då Johanna Olin skickade iväg ett skott som Strömsbros målvakt Emelie Kax gjorde en härlig benparad och räddade sitt lag.

Mer läsning

Annons