Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Huge kvitterade i slutminuten

Huge fortsätter att knipa poäng i herrtrean. I går blev det 2–2 i den mycket tuffa bortamatchen mot Dala Järna. – Med tanke på att vi kvitterade i den näst sista minuten måste jag vara nöjd, summerade tränaren Henrik Isaksson.

Annons

Hängmatchen i den sjätte omgången blev en jämn och tät historia på en plan som inte var den bästa. Här gällde det att vinna mittfältsmatchen och inte göra några misstag.

Huge fick en tung start.

– Dom ställde om snabb och kontrade in 1–0 redan i den sjätte minuten. Men vi jobbade på och när kvitteringen kom var den välförtjänt, sa Isaksson.

Nästa kalldusch för gästerna kom precis innan domaren skulle blåsa för halvtid. En hörna resulterade och det var bara för Huge att kliva in i omklädningsrummet med ett nytt underläge.

– Det var jäkligt tungt att åka på den smällen. Dala Järna är ett bra lag och jag hade tippat dom i toppen redan innan säsongen. Så jag är glad att vi kunde kvittera en gång till.

Men Huge fick vänta på utjämningen till den 89:e minuten och det krävdes att laget formerades om, mittbacken Janne Olsson fick flytta upp och sista kvarten fick en trebackslinje ta ansvar för hemjobbet.

Men det gav utdelning då Olsson vann en luftduell, nickskarvade fram till Mikael Muhr som hittade Tobias Molén i ett friläge. Där var Hugeforwarden iskall och placerade in sitt andra mål i matchen.

– Han har gjort sju eller åtta mål nu och det är en jättebra utdelning på sex matcher. Tobbe är kall och är en stark avslutare, berömde Isaksson.

Annars var han mest belåten med mittfältsspelet där killarna sprang och gjorde ett jättejobb matchen igenom.

– Det är så jämnt i serien så det här var en viktig poäng. Nu har vi topplaget Kvarnsveden hemma på lördag och det ska bli kul att mäta sig med dom, avslutade Isaksson.

Då är också Simon Fäger från Sandvikens IF spelklar vilket behövs då Emil Holmström fick sin tredje varning och är avstängd då.

Mer läsning

Annons