Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan Strömsberg ta revansch på Norrtälje?

Nykomlingarna Strömsberg har gjort flera bra insatser i fotbollstrean. Men laget har också tappat en del matcher till synes lite onödigt. Så var det i vårens hemmamöte med Norrtälje. Nu har Strömsberg i dag chans till revansch när laget möter just Norrtälje på bortaplan.

Annons

Båda lagen fick i senaste omgången stryk. Strömsberg tappade till 1–2 hemma mot Ängby och Norrtälje fick stryk av Täby med 1–3.

– Det blir säkert en spännande match här på Sportcentrum. Jag har alltid beundrat Strömsberg, som hela tiden får fram bra spelare, säger Peter Johansson, tränare för Norrtälje.

Norrtälje hamnade på en åttondeplats i trean förra säsongen och har mer rutin av spel i trean jämfört med Strömsberg. Men i våromgången ledde Strömsberg med både 2–0 och 3–2 innan laget tappade i slutskedet till 3–4.

Kanske är det lite orutin som spökar för Strömsberg. Men laget har också visat att det absolut finns kvaliteter för spel i trean.

– Vi glömmer den senaste förlusten hemma mot Ängby och även 3–4-förlusten hemma mot Norrtälje. Nu är det revansch som gäller, säger Jonas Lindström assisterande tränare för Strömsberg.

Jonas menar också att laget nu också måste komma igen och ta tillbaka det självförtroende som blivit lite naggat i kanten på grund av att laget lite onödigt tappat i matchsluten.

– Vi ska också försöka få till mer kantspel och vi har ju tidigare gjort bra matcher borta mot Norrtälje, säger en optimistisk Jonas Lindström.

Klart är också att duktige backen Marcus Sundbaum kommer tillbaka i dagens match. Pontus Parling som gjorde ett lyckat inhopp senast finns nu också med.

– Hur vi kommer att ställa upp laget bestämmer vi inte förrän under matchdagen, säger Jonas, som kommer med starkast möjliga trupp där dock Johannes Sundbom och Robin Andersson saknas på grund av skador.

Mer läsning

Annons