Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Knapp förlust för Strömsberg

Strömsberg förlorade med 1–0 i bortamötet med topplaget Järfälla. Ett resultat som hemmalaget ska var nöjda med. Det var nämligen en match som var en typisk 0–0-match. Målet kom också efter en miss i gästernas försvar 20 minuter in i andra halvlek.

Annons

– Det här var nog vår sämsta match hittills. Det var också en dåligt fotbollsmatch där inget av lagen presterade någon bättre fotboll, sa en missnöjd Janne Lindström, tränare för Strömsberg.

– Vi är mycket nöjda med att kunna vinna. Annars håller jag nog med om att det var en typisk 0-0 match, sa också hemmatränaren Johan Blomberg.

Det här var också en match där båda lagen backade hem. Det spelade mycket snålt och släpptes inte till mycket.

– Det var också en dålig plan. En gamal mycket sliten konstgräsplan, sa Lindström, utan att därför skylla förlusten på den dåliga planen.

Men det var en match där det blev mycket ställningskrig och mycket bollinnehav på mittplan. De farligheter som skapades var på hörnor.

Strömsberg hade fyra, medan hemmalaget hade bara en hörna.

På en av gästernas hörnor hade också Markus Norberg en riktig farlighet. Här fick Markus på en bra nick, men en hemmaback räddade på mållinjen i den 22 matchminuten.

– Vi visste att Strömsberg var mycket luriga och att dom var farliga på hörnor Vi är nöjda med att kunna ta tre poäng, sa också Johan Blomberg.

I den 65 minuten kom alltså matchens enda mål och som det skulle visa sig hemmalagets segermål.

– Vi hade lite tur där, men Mikael Hjelstedt kunde sätta det sköna målet, menade hemmatränaren.

Strömsberg får ta skadan igen i veckan. Gimo gästar Hedens IP på torsdag.

Mer läsning

Annons