Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lätt match för Rex

Nykomlingarna i femman, Rex, fortsätter att övertyga. I söndagsmötet borta mot Skyttorp blev det seger med hela 5–0. Det var också spelmässigt ett klart övertag för gästerna under hela matchen. Rex befäste genom segern också sin position i det övre skiktet av tabellen.

Annons

– Skyttorp hade faktiskt inte en enda farlighet och med större skärpa skulle vi ha kunnat göra en fyra,fem mål till, sa Rex tränare Anders Hägglund efter storsegern.

Innan kvarten var spelad så kom också gästernas första mål. Här var det Johan Ohlström som tog vara på ett inspel från höger och förpassade bollen in i nätmaskorna.

Efter en halvtimme ökade Peter Berlin på till 2–0.

Trots ett stort spelövertag så blev det inte fler mål innan pausvilan.

Dryga tio minuter in i andra halvlek slog Johan Ohlström på ett distansskott från 30 meter, som en skymd hemmamålvakt inte hann med på.

4–0 kom på en högerhörna där Daniel Josefsson nickade in bollen. Slutresultatet 0–5 satte Peter Berlin i den 60 matchminuten. För framspelet svarade Johan Ohlström.

– Hela truppen ska ha stort beröm för en mycket bra genomförd match. Jag provade också några juniorer i slutet av matchen och dom skötte sig också bra, berömde Anders Hägglund.

Mer läsning

Annons