Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mardrömsmatch för Järbo

Järbo har varit på gång den senaste tiden men i den åttonde bortamatchen i division tre Södra norrland blev det mardrömssiffror.
Förlust med 0–7 (0–2) mot tabelltvåan Rengsjö.
– Förhoppningsvis kan vi ladda om, sa tränaren Joakim Jonsson.

Annons

Det började drömlikt, eller ja, i alla fall lovande. Redan i den tredje minuten var en friställd Mattias Enholm nära att ge Järbo ledningen med 1–0 när bollen smet en decimeter utanför stolpen.

Järbo hade under den inledande halvtimmen därefter flera farliga målchanser men utdelningen uteblev alldeles.

En av gästernas bättre möjligheter kom i den 32:a spelminuten när Henrik Nilsson hade öppet mål men istället för att enkelt lägga in den lyckades han träffa en på mållinjen uppställd Rengsjöback.

– Det var en farlig chans efter en hörna. Bollen dimper ned i straffområdet och en av våra killar skjuter 2-3 meter från mål, säger tränaren Joakim Jonsson.

Efter pausvilan började mardrömmen. Sexton sekunder in i andra halvlek gjorde Rengsjö 3–0, vilket blev början på en målkavalkad som inte stannade förrän vid 7–0.

– Vi hade problem och var inte fokuserade när vi kom ut i andra halvlek. Vi hade en positiv känsla inför andra men när de gjorde 3–0 blev det ridå ned. Förhoppningsvis kan vi dra ett streck över detta och ladda om, avslutar Jocke, som har en del att fundera på om Järbo ska kunna klara nytt kontrakt.

1–0 (25) Erik Wästman, 2–0 (43) Jon Pettersson, 3–0 (46) Christian Törnros, 4–0 (58) Andreas Clahr, 5–0 (65) Mikael Engström, 6–0 (87) Emil Clahr, 7–0 (88) Robin Modd.

11–5 (6–4)

Kristoffer Lewin, Daniel Nilsson, Henrik Nilsson, Andreas Leljevahl.

Fredrik Backman, Sandarne.

273.

Järbos tre stjärnor

3: Kristoffer Lewin, f

2: Nils-Olov Olsson, mf

1: Mattias Enholm, mf

Mer läsning

Annons