Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Osäker framtid väntar Viklöf – trots succé i Brage

Hallå där mattias Viköf,ex-SIF:are som gör succé i Brage.

Annons

– Ja, verkligen. Vi har vunnit tre av fyra matcher och inte förlorat än. Det här är ett riktigt roligt gäng att spela med.

– Jag måste vara nöjd där också. Två mål och fyra assist är över förväntan. I matchen mot Västerås gjorde jag matchens enda mål, mot Syrianska spelade jag fram till alla tre och i går blev det ett mål och ett pass i 5–2-segern mot Gröndal. Brage verkar mer än nöjd i alla fall.

– Jag har blivit varslad från jobbet på Sandvik och får veta på tisdag om jag har jobbet kvar. Utan det kan jag inte spela vidare – det är helt omöjligt. Jag har kontrakt med Brage till i början på juli och så länge blir jag kvar. Sedan får vi se – men jag trivs väldigt bra.

– Nä, inte en fulltidslön som jag måste ha för att överleva. Det här är ju trots allt division 1. Men jag får ändå betalt vilket gör att det blir problem med att få stämpla. Det ställer till det ordentligt.

– Just nu har jag faktiskt ingen aning. Jag kanske kan spela vidare i Brage, i något annat lag eller lägger av. Ett jobb är det absolut viktigaste.

– Det kan jag inte heller svara på just nu.

– Absolut. Dom har också börjat riktigt bra med tanke på att det är nästan ett helt nytt lag.

– Han har tagit en ordinarie plats och vad jag har hört gjort det riktigt bra. Det är kul att det går bra.

– Tack så mycket. Det gör jag också.

Mer läsning

Annons