Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SIF jagar tredje raka

Har det vänt nu för Sandvikens IF i division 2-fotbollen? Efter två raka segrar kan det förstås vara läge att säga så. Men med seger i söndagens hemmamatch mot Frej går det definitivt att dra den slutsatsen.

Annons

– Jo, det är onekligen en bra värdemätare. Jag klassar det som seriens namnkunnigaste lag med flera rutinerade spelare med erfarenhet från Superettan, säger SIF-tränaren Jimmy Haaranen.

Men Frej har fått en snarlika serieöppning som SIF där både spelet och resultaten har haltat en aning.

– I förhandstipsen snackades det om oss, Skiljebo och Frej. Jag hoppas det här två raka segrarna betyder att vi går in med större självförtroende. Det är i alla fall väldigt skönt att ha dom i ryggen, säger Haaranen.

SIF ligger sexa i tabellen på elva poäng medan Frej är sjua med tio poäng. Det känns väldigt viktigt för det laget som kan ta en seger och tre sköna poäng inför fortsättningen.

SIF tappar en från startelvan senast mot Söderhamn men får också tillbaka en ordinarie spelare.

– Daouda Sall var avstängd senast och är nu tillbaka. Däremot fick tyvärr Ryan Raybould sitt tredje gula kort och får inte vara med.

Raybould har annars varit duktig på slutet när han klivit upp från en ytterbacksplats till en position på mittfältet.

Det innebär följande 16-mannatrupp:

Goran Jovanovic, Jocke Hockman, Johan Bergström, Rickard Wiklöf, Olof Mård, Jonas Österberg, Christian Gauffin Eriksson, Alexander Svanberg, Marcus Olofsson, Daouda Sall, Anders Stenström, Christopher Lundin, George Waweru, Filip Johannesson, Tobias Wanke, Shiri Dadgar.

Mer läsning

Annons