Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SIF värvar mittback från Gefle IF

Ingen Daniel Westlin, men väl en annan GIF-spelare blev klar för Sandvikens IF i går.
– Ja, det stämmer. Vi har värvat Niklas Erhard-Olsson, berättar SIF:s sportchef Peter Svensson.

Annons

För en vecka sedan gjorde Sandviken klart med tre engelsmän samt finländaren Tobias Utrianen. Och i går, samma dag som transferfönstret slog igen, lyckades SIF också knyta till sig en spelare med en fin meritlista.

Mittbacken Niklas Erhard-Olsson, som tillhörde Gefle IF:s allsvenska trupp, den gångna säsongen har skrivit för Sandviken.

Dock fick han ingen speltid i allsvenskan och dessutom är Niklas för tillfället skadad i ljumske och höft. Men han går på rehab och uppbyggnadsträning hos välkände och bevisligt duktige Anders Bergström i Gävle.

– Vi räknar inte med att Niklas spelar med oss under den närmaste tiden, men vi anser ändå att han är en bra spelare som vi vill knyta till oss, säger Peter Svensson i SIF.

Niklas Erhard-Olsson har tidigare spelat i herrtvåan med Sandviken, han fanns i klubben på lån under hösten 2009. När det gäller Daniel ”Sulan” Westlin så kom aldrig parterna överens och därför kommer den förre skyttekungen i Gefle att spela i division 3 eller lägre om han väljer att fortsätta med fotbollen.

Mer läsning

Annons