Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snart sista chansen för SIF

SIF har laddat för hösten med nyförvärv, fått in spelare på låneavtal och har dessutom en Mathias Woxlin som gjort come back.
Men nu måste poängen börja strömma in innan det är försent.

Annons

På söndagseftermiddagen kommer Sollentuna United till Jernvallen och det är ett – trots allt – förväntansfullt Sandvikens IF som ska försöka plocka en trepoängare. De två matcher som SIF spelat efter sommaruppehållet har bägge slutat med förlust, senast kom jobbiga 3–4 hemma mot Vallentuna trots ledning med 3–1. Och nedflyttningsspöket hotar nu SIF alltmer.

– Vi har varit lite svajiga defensivt efter omstarten och måste få ordning på det för att nå framgång, säger spelande tränaren Peter Bergqvist.

– Men vi har jobbat en del och börjat få ordning på anfallsspelet i alla fall, men när vi får igång det och gör tre mål, ja då funkar inte försvarsspelet, säger Bergqvist.

Han kan dock glädja sig åt att de flesta spelarna börja komma tillbaka från skador och avstängningar. Just nu finns bara bröderna David och Alexander Svanberg på skadelistan tillsammans med Tobias Wanke som måste vila på grund av ett överansträngt lår.

Dessutom har ju flera nya spelare anslutit till truppen. Antou Jallow och Mathias Woxlin är två av dem och dessutom har Olof Mård och Niklas Erhard-Olsson tillkommit på ett låneavtal från Gefle IF.

– Erhard-Olsson är inte spelklar förrän nästa helg men de finns goda möjligheter att vi använder oss av både Woxlin och Mård i den här matchen, säger Peter Bergqvist som har tagit ut följande trupp till matchen.

Målvakter: Peter Bergqvist (Niklas Nyström)

Försvar: Jonas Österberg, Olof Mård, Johan Östlund, Khochin Ali, Jimmy Hansson.

Mittfält: Zohair Tehini, Filip Johannesson, Christian Gauffin, Mathias Woxlin, Rickard Wiklöf, Eldar Abdulic.

Anfall: Antou Jallow, Anders Stenström, Shiri Dadgar.

Mer läsning

Annons