Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spelet börjar ju ändå stämma...

Det blev ännu en förlust för SAIK:s herrar i division 3 Norra Svealand. Topplaget Järfälla vann med 4–1 (1–0). Tränaren Johan Forsström var dock inte alltför nedslagen efter förlusten.
– Spelmässigt sett gör vi vår bästa match hitills. Men vi gör några individuella misstag och på den här nivån straffas man direkt, konstaterar han.

Annons

Det Johan kanske syftar på mest är Järfällas ledningsmål i den nionde minuten. SAIK:s försvar ska rensa bollen till inkast men det blir i stället en hörna som hemmalaget gör mål på. Annars så höll man Järfälla stången länge och enligt Johan så hade man en del vassa lägen till kvittering.

Järfälla gjorde sedan 2–0 bara fem minuter in på den andra halvleken. Ett mål som även det går under avdelningen tveksamhet i SAIK:s agerande.

– Vi har egentligen full koll på situationen men ändå kan han ta sig förbi och göra mål. Det är inte acceptabelt säger Johan, som inte är imponerad av serieettan Järfälla.

– Tycker faktiskt att de är det sämsta laget av alla som vi har mött hitills. Då tycker jag att Gamlis som vi mötte förra lördagen var mycket bättre fortsätter han.

SAIK har onekligen haft en tuff start på serien. På de fyra inledande matcherna så har man mött fyra topp 5 lag och det fortsätter nästa lördag då man hemma på Jernvallen tar emot Rotebro, som ligger femma för tillfället. Är skillnaden mellan div.4 och div.3 så här stor?

– Vi kanske får se våren som en utbildningsfas och försöka växa in matchtempot. Men jag är grymt stolt över grabbarnas kämpaglöd och vi kommer att kriga för varje poäng lovar Johan.

Mer läsning

Annons