Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strömsberg vill avsluta snyggt

Nykomlingarna Strömsberg har gjort bra ifrån sig i trean. Kontraktet är i praktiken klart, när man i dag möter en annan nykomling. Hemma på Hedens IP tar Strömsberg emot Karlberg, som ligger ett par pinnhål ovanför hemmalaget i tabellen.

Annons

– Jag ser fram emot den här matchen och vi vill verkligen avsluta snyggt hemma, säger Janne Lindström chefstränare för Strömsberg.

Det var ett tag sedan Strömsberg kunde ställa upp med ett ordinarie lag. Men med undantag för långtidsskadade Johannes Sundbom, så är hemmalaget nu helt ordinarie inför mötet med Karlberg.

– Vi startade seriespelet mot just Karlberg och då blev det oavgjort 1-1. Spelar vi som i hemmamötena med topplagen Spånga och Täby, så ska vi också ha en klar chans att vinna, menar Janne Lindström.

Efter dagens sista hemmamatch återstår mötet med Bälinge borta i slutomgången. Men det ska oerhört mycket till om Bälinge ska kunna ta sig förbi Strömsberg och rädda kontraktet.

– Vi siktar naturligtvis på att vinna över Strömsberg. Men vi kan tyvärr inte ställa upp med det absolut bästa laget. Vi har både avstängda, skadade och spelare som är bortresta just nu, säger Karlbergs tränare Andreas Fält.

Om vi tittar uppåt i tabellen, så finns där en extra morot för Strömsberg. Om laget vinner dagens match mot Karlberg så kanske Strömsberg har chans att ta sig förbi Gimo och bli bästa Upplandslag.

Mer läsning

Annons