Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tung hemmaförlust för Stensätra

Stensätradamerna spelade en mycket viktig hemma match mot Rimbo i går. En seger hade behövts men nu vann gästerna med 1–0. – Jag har inte räknat i tabellen men visst kändes det här som spiken i kistan, sa Stensätras tränare Mats Axelsson efter slutsignalen.

Annons

Rimbo startade matchen bra och vaskade fram en tre fyra fina målchanser mot ett stirrigt Stensätra som dock höll tätt.

Ju längre den första halvleken gick desto mera tog hemma laget för sig och Kim Sundlöf frestade med ett skott som tog i burgaveln och även Elina Gustafsson skickade iväg ett bra skott som smet strax utanför.

– Vi har så svårt att göra mål och då blir det heller inga segrar, fortsatte Axelsson.

I den andra var det Stensätra som började bäst och pressade tillbaka gästerna men en massa hörnar var allt man skapade och det var som Mats Axelsson sade – svårt att få in bollen.

Rimbo kunde avgöra med matchens enda mål just efter en hörna där bollen hamnade på Linda Thorströms fötter och hon kunde placera in bollen med en blandning mellan skott och lobb.

Stensätra satsade allt framåt i slutet av matchen för att få till en kvittering och Elina Gustafsson var nära nära men bollen rullade strax utanför stolpen.

Annars var det unga Malin Qvarnström som skapade det mesta i hemma laget men det var för henne liksom laget svårt att få in bollen.

Mer läsning

Annons