Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uddamålsförlust för SAIK – som föll med den äran

I våras när SAIK mötte Rotebro på Jernvallen, blev man rejält utspelade (2–7) slutade den matchen. Det blev förlust även på bortaplan men det var betydligt jämnare match nu. 2–1 (0–1) och SAIK har verkligen kommit starkt på slutet.

Annons

Det började bra för SAIK på Skinnaråsens IP. Efter 16 minuter slog Magnus Sjöstrand ett inlägg som möttes av den unge vänsterbacken Oskar Vejlo, som satte pannan till och ger laget ledningen.

– Ett fint mål om jag får säga det själv, säger Magnus.

Lagen hade en del chanser i första halvlek men SAIK lyckades hålla ledningen hela vägen. Men i den andra halvlekens början var man inte med på noterna. Det hann knappt gå en minut innan Rotebro hade kvitterat och för att spä på eländet ännu mer, så gjorde man även 2–1, tio minuter senare.

– Två mål som jag tycker är slarv från vår sida, säger Magnus som ändå var nöjd med lagets insats, både i den här matchen och även dom på slutet.

– Det är väl egentligen bara mot Strömsberg hemma och Assyriska som vi har varit chanslösa. I dom andra har vi verkligen visat vilja. Med tanke på tabelläget vi har, så är jag grymt stolt över hur grabbarna kämpar. Synd att det kommer lite väl sent bara, avslutar Magnus.

0–1 (16) Oskar Vejlo, 1–1 (46) Kalid Mohamed, 2–1 (56) Kalle Ramsell.

Ozan Camlibel

65

SAIK:s tre stjärnor

3: Andreas Gillström, mf

2; Mikael Eklund, b

1: Oskar Vejlo, b

Mer läsning

Annons