Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ungt Sundsvallsgäng för svåra för Huge

Hemma blev det seger 2–0. Men när Huge i går mötte Medskogsbron på bortaplan blev det en övermäktig uppgift. Slutresultatet skrevs till 4–0 till hemmalaget. – Det var för stora siffror, men samtidigt gör de det bra, säger Huges tränare Henrik Isaksson.

Annons

Efter att ha besegrat Medskogsbron hemma med 2–0 inför sommaruppehållet var det upplagt för en repris i går. Men istället var det ett helt annat lag Huge stötte på. Medskogsbron, som till stor del består av yngre spelare från GIF Sundsvalls tipselitlag, tog ledningen efter att ett inlägg skurit igenom ett passivt Hugeförsvar och stötts in vid bortre stolpen.

– Vi hade börjat matchen bra innan målet med bland annat en nick i ribban, säger Henrik Isaksson.

Medskogsbron tog över matchen mer och mer och avslutade första halvlek riktigt bra, men gjorde inga fler mål. De kom istället i andra halvlek. 2–0 kom direkt i inledningen och var ett skott som styrdes och studsade in förbi Magnus Olsson i Huges mål.

– Efter det blev det en rejäl uppförsbacke, vi fick inte tag i spelet även fast vi flyttade fram laget, säger Henrik Isaksson.

Än värre blev det när hemmalaget gjorde 3–0 på hörna, innan man avslutade med 4–0 på slutet.

– Vi försökte jaga ikapp, men det gick inte. Totalt sett är det ingen godkänd match från vår sida. Vi var alldeles för utspridda i försvaret och fick inte alls till anfallsspelet, säger Henrik Isaksson.

Förlusten innebär att man inte tog chansen att gå förbi Kvarnsveden och upp på andra plats, vilket innebär kval till division 2.

MEDSKOGSBRONS BK–IK HUGE 4–0 (1–0)

Målen, Huge: –

Publik: ca 120

Huges tre stjärnor:

3: Daniel Nyberg, mf

2: Samuel Bergström, mf

1: Magnus Olsson, mv

Mer läsning

Annons