Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Westin lämnar tränarjobbet i Karlholm

Efter fyra säsonger som chefstränare för Karlholms GoIF, så lämnar Andreas Westin överraskande jobbet.

– Jag och fotbollsektionen står tyvärr för långt i från varandra när det gäller synen och satsningen på fotbollen i klubben, säger Andreas Westin till Sporten.

Annons

– När jag tog över tränarjobbet för fyra år sedan, så låg vi i botten på sexan och nu har Karlholm en plats i mitten av femman, säger Andreas, som nu ser sig om efter någon ny klubb att träna.

Ja, visst har väl Andreas skött sitt jobb som tränare. Men när han enligt egen utsago vill satsa mer på fotbollen och laget, så får han inte fotbollssektionen med sig.

– Nej, och det är inte bara jag utan också spelarna som vill satsa mer. Vi har ju också ett juniorlag som tillhör topp tio i Uppland, påpekar Westin, som gav klubben det överraskande beskedet på onsdagskvällen.

– Det här var ett jättetråkigt besked för oss, säger Lars Olsson i Karlholms fotbollssektion.

– Jag förstår inte det här riktigt. Andreas är en gudabenådad tränare och vi hade naturligtvis gärna sett att han fortsatt i klubben, säger Olsson.

Men något måste väl ha hänt mellan Westin och er i sektionen?

– Ja, som jag sa är han en toppentränare, men han har också ett hett temprament under matcherna. Vi har tagit upp det med honom. Kanske det är det han inte gillade och blev irriterad, funderar Lars Olssonsom också påpekar att när det handlar det heta tempramentet så gäller det bara under matchtiden.

Hur Karlholm löser tränarfrågan och vart Andreas Westin tar vägen efter det här överraskande avhoppet återstår att se.

Mer läsning

Annons