Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gefle Red Devils vände och vann mot Borås

Andra raka segern blev det för Gefle Red Devils när Borås Rhinos kom på besök. Det blev en ganska jämn match där Borås inledde starkast.

Annons

– Ja, dom gjorde en touchdown på oss i första quartetrn och sedan lyckades dom få in en till precis i början på andra, sa Lasse Waldemark i Gävle.

Precis innan Boråsarnas andra touchdown så hade hemmalaget ett bra anfall men gästerna var starka och bjöd ett riktigt bra motstånd och det tog ett bra tag innan Gävle lyckades nysta upp deras försvar och komma till avslut. Nu hade hemmalaget hela sju nya spelare med i den här matchen men det var inte så konstigt menade Lasse.

– Nä vi har vetat att det skulle nyregistreras ett gäng som skulle ansluta just till den här hemmamatchen men det blir ju lite nytt och det tar lite tid att spela in sig.

Med fem minuter kvar av andra lyckade så Gävle reducera med en touchdown och med bara minuten kvar så gjorde Biggun Dave en pick och man vände till en ny touchdown. Likaläge efter halva matchen gav hemmalaget energi och med sex nya poäng i både den tredje och fjärde quartern så kunde Gävle RD vinna med 24–12. Inget av lagen lyckades heller förvalta försöken till extrapoäng.

– Skönt att vi kunde vinna till slut, Borås var ett bra motstånd. Nu är vi spellediga nästa helg, avslutade Lasse Waldemark.

Michael Hallner

Mer läsning

Annons