Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hedblom rasade rejält

Tätkänning första dagen men fortsättningen av Londons Europatourtävling har inte blivit vad Peter Hedblom hoppats på. Sju över par blev tredjerundans dystra facit och fritt fall i resultatlistan.

Annons

Peter Hedblom låg på femte plats efter den första rundan i torsdags som han gick på 68 slag, fyra under par. I fredags gick Gävlegolfaren ett över par och tappade till 24:e plats och när den tredje rundan spelades i går fortsatte raset.

Hedblom svarade för två dubbel-bogeys och tre bogeys, gick rundan sju över par och är med totalt fyra över delad 65:a av de totalt 70 spelare som klarade cutten i fredags.

Bäste svensk är Michael Jonzon som inför dagens avslutning ligger på delad fjärdeplats. Lördagens runda började och avslutade Jonzon med en bogey men hann med fyra birdies där emellan. Totalt 208 slag innebär att Jonzon är åtta slag bakom engelsmannen Ross Fisher som leder på 200 slag. Tvåa är Graeme McDowell, England, på 203 slag.

Näst bäste svensk är Peter Hanson på tionde plats, 210 slag, medan Robert Karlsson är 22:a med 213 slag. Hedblom har 220 slag.

Mer läsning

Annons