Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hedblom tolv kliv uppåt i Köln

Peter Hedblom gick gårdagens andra runda i Mercedes-Benz Championship i Köln på 70 slag.
Därmed avancerade han tolv placeringar i resultatlistan och ligger inför dagens runda på en delad 23:e plats, sex slag efter ledarduon.

Annons

Efter första rundan låg Hedblom på en delad 35:e plats och var inte helt nöjd. I går fungerade spelet lite bättre och Hedblom hämtade in tolv placeringar.

Efter en runda med två bogeys och fyra birdies slutade Hedblom på två slag under par.

Totalt ligger Hedblom på tre slag under par, sex slag efter ledarna.

Hedblom som gick i samma boll som tyske storstjärnan Bernard Langer lyckades bättre än den forne majorvinnaren. Langer tappade 24 placeringar i går efter bland annat fyra bogeys och en dubbelbogey. Tysken som vunnit Mercedes-Benz Championship fyra gånger, senast 2001, ligger på en delad 59:e plats.

Dansken Sören Hansen som låg i ensam ledning efter första dagen började strålande i går och gick ifrån till en klar ledning, elva slag under par. Men Hansen tappade det fina spelet och när han avslutade ronden med en dubbelbogey hade han tappat sin ledning.

I stället var det Scott Strange och Chris Wood som tog över ledningen på totalt nio slag under par. Bäste svensk är världssexan Niklas Fasth som ligger på en delad sjätteplats, två slag efter tätduon.

Mer läsning

Annons