Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Högbospelare går bra i Katrineholm

Daniel Jennevret avancerade sju placeringar och hoppade upp till elfte plats när sista varvet av Katrineholm Open, ingående i Nordea Tour, spelades på fredagen. En avslutande bogey stal tyvärr en placering på 10-i-topp men som helhet var det en godkänd insats av Högboässet.

Annons

– Jag är rätt så nöjd med tävlingen, även om det var lite kämpigt emellanåt. Men som helhet höll jag ihop spelet ganska bra, tycker Danne.

69-74-71, två under par totalt, står det i slutprotokollet, där det blev dubbelt svenskt i täten genom Linköpings Gustav Adell och Frösåkers Björn Hellgren. De var nio respektive åtta slag under par.

De andra Högbospelarna, Erik Oja och Linus Lilliedahl, delade 27:e plats, vilket för den sistnämnde innebär att han blev bäste amatör i startfältet. Ojas rondsiffror var 72-71-75 och Lilliedahls 69-77-72. Nästa uppgift för Högbotrion – plus de övriga spelare som tillkommer från klubben – blir elitserien, tillika lag-SM, i Barsebäck den 15-19 juli.

– Det blir skönt med lite extra vila. Det har varit rätt mycket ett tag med allt resande förutom tävlingarna. Vi tar ledigt även efter lag-SM och spelar sen Ecco Tour i Silkeborg, Danmark. Där får de tre bästa i resultatlistan gratis biljett till en Europatourtävling i Danmark, så det blir en extra morot för oss, säger Daniel Jennevret.

Mer läsning

Annons