Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Huge kan närma sig topplagen

Annons

INFÖR DAMTVÅAN. Lagen i damtvåan går in i ett viktigt skede av tabellen. Som enda gästrikelag i norra serien, möter IK Huge Härnösand som efter tre matcher inte tagit en enda poäng.

För Huge har det gått desto bättre. Nykomlingen är en stor positiv överraskning och har vunnit två och förlorat en match och drygar därmed ut försprånget till bottenlaget. I dag har man alltså alla förutsättningar för att komma ännu närmare ett nytt division 2-kontrakt – och närma sig toppen.

– Vi ska vinna, konstaterar Hugetränaren Leif Ek. Det är många matcher kvar. Men nu känns det som att serien är på väg att dela sig i mitten.

Stensätra däremot har det tyngre. Segrarna lyser än så länge med sin frånvaro och dagens motståndare Fyris kan bli en hård nöt att knäcka. Uppsalalaget ligger trea, åtta poäng före Stensätra.

Även Valbo har en svår nöt att knäcka. Om än svårare än Stensätra. Serieledarna Gamla Upsala som bara tappat en poäng så här långt, står på schemat.

Valbo som än så länge fördelat vinster och förluster lika, två vardera, lär göra en bra match för att rubba serieettan och haka på övriga lag som satsar mot toppen.

Mer läsning

Annons