Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Innebandylistan

Sporten rankar de hetaste händelserna och personerna i den lokala innebandyn.

Annons

1) Ida Stridsberg, Storvik

Snacka om formtopp direkt! När Storvik premiärvann med 6–2 borta mot Ludvika i damtrean gjorde Ida 0–1 och 0–2 – och till slut hela fem mål.

2) Magnus Elletoft, Sandvikens IBK

Elletoft var rena poängmaskinen när Sandviken bortaslog Älvkarleby med 13–7 i herrarnas division 5. Fem mål från hans klubba blev det, och dessutom två målpass.

3) Åmot-Ehns snabba hattrick

Visserligen lyder svensk innebandys nya rekord på tolv sekunder (sattes i helgen i Värmlands division 6), men vi hyllar förstås ändå Niklas Ehn i Åmot B som i division 5-matchen mot Storvik (10–7) slog till med ett hattrick på drygt tre minuter. Ehn gjorde dessutom ytterligare ett mål och ett assist.

4) Intresset för Hoforsdamerna

Inte mindre än 208 personer kom till Hoforshallen för att se division 2-damerna nå 3–3 i premiären mot Långshyttan. Mycket imponerande publiksiffra!

5) Otåliga Valbo-Marie

Marie Rosengren spillde ingen tid när damernas division 2-serie äntligen drog igång. Efter 13 sekunder hade hon spräckt nollan mot Aston och med ytterligare ett mål och ett assist bidrog hon till 6–3-segern i premiären.

PÅ BÄNKEN: Hatten av för det frejdiga anfallsspelet i matchen mellan Åmot och Norrsundet i herrfyran, 19–11 till hemmalaget. Försvarsspelet sätter vi däremot på bänken.

Mer läsning

Annons