Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Runsten jagar första segern

Annons

INFÖR INNEBANDY. Efter fem omgångar är Runsten fortfarande utan seger i division 1-innebandyn. Flera gånger har laget varit nära utan att nå hela vägen men i dag får laget en ny chans att spräcka nollan i kolumnen över segrar när Älvsjö kommer på besök.

Älvsjö tillhörda seriefavoriterna i förhandssnacket men har inte riktigt levt upp till förväntningarna och är sexa i tabellen – det borde vara en bra chans för Runsten att vända trenden.

Även Alba, åtta i tabellen, har hemmamatch i eftermiddag. Tabellgrannen Ersboda från Umeå svarar för motståndet.

Det här är Albas tredje match på sju dagar. Senast tappade laget en 6–1-ledning hemma mot Mora och fick nöja sig med 7–7. Alba behöver få bättre ordning på defensiven för att hitta tillbaka till det vinnande spel laget inledde säsongen med.

För det gästrikelag som inlett säsongen bäst i ettan, Gävle GIK som är tabelltvåa, väntar ett bortamöte med mittenlaget Örnsköldsvik i morgon.

I tvåan är obesegrade Aston inblandade i ett riktigt toppmöte i dag. Laget reser till Värmland för att ta sig an Lesjöfors/Filipstad, som innehar tabellplaceringen precis bakom Aston, det vill säga tredjeplatsen.

Mer läsning

Annons