Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynästalanger stannar i klubben

Hela 19 spelare i Brynäs trupp sitter på utgående kontrakt efter den här säsongen.
Men på fredagen förlängde klubben åtminstone med två av dessa spelare – backen Niclas Andersén och forwarden Emil Sandin.

Annons

De bägge 20-åringarna Andersén och Sandin har tillhört Brynäs bättre spelare i vinter och nu väljer duon att förlänga sin tid i klubben.

– Niclas och Emil är två spelare som har haft en bra utveckling, och som är unga och på väg framåt. Vi är riktigt glada över att vi kan behålla dem i föreningen, säger Brynäs sportchef Micke Sundlöv i ett pressmeddelade.

Niclas Andersén, som ursprungligen kommer från Grums i Värmland, har skrivit på ett nytt tvåårskontrakt medan Emil Sandin, som är Uppsalakille i grunden, väljer att förlänga med tre år.

– Det känns riktigt kul. Jag trivs himla bra i staden och i laget och ville vara kvar i Brynäs där jag får stort förtroende av tränarna. Det är enklare att prestera när man har en positiv anda runt omkring sig, och det är kul att få den uppskattningen av laget att få förlängt, det känns peppande, säger Niclas Andersén.

Emil Sandin är lika positiv:

– Jag trivs bra i stan och framför allt i klubben. Det känns bara bra att skriva på för Brynäs i ytterligare tre år. Det fanns inga tveksamheter utan nu är det bara att köra på, säger Sandin.

Brynäs har också passat på att förlänga kontraktet med målvaktstränare Per-Erik Alcén. Han gör i år sin femte säsong med Brynäs IF och har nu kontrakterats för ytterligare tre år, fram till 2012.

– Per-Erik Alcén har arbetat i fem säsonger med våra målvakter och han har gjort ett kanonjobb så här långt, säger Micke Sundlöv. Det känns bra att vi får fortsätta vårt samarbete, och att vi får kontinuitet i arbetet.

Mer läsning

Annons