Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags för Tierp Hockey att ta en seger

Tierp har haft det trögt i serieupptakten och förlorat de tre öppningsmatcherna. I kväll gästar Linden Vegahallen och det är väl hög tid för hemmagrabbarna att ta poäng.

Annons

Nu har ju inte heller Linden rosat marknaden hittills. Eskilstunalaget har bara plockat en enda pinne och det var i seriepremiären borta mot Arboga.

Tierp har ju haft lagproblem i de två senaste bortamatcherna mot Bålsta och Hedemora. I båda matcherna har Tierp också tappat rejält i slutperioden.

– Tyvärr har vi fortfarande problem. Rafla (Cwikla) är skadad och det är mycket osäkert om Adam Mörk kan spela, säger Tierpstränaren Torleif Lundsten.

– Men vi ska ändå kunna komma till spel med tre femmor och vi får verkligen hoppas att vi kan ta poäng.

– Jag hoppas naturligtvis också att vi får igång målskyttet och att vi kan ta vara på chanserna i power play. Men det här blir en mycket tuff uppgift för oss, säger Torleif.

I Linden är man på det klara med att det blir en tuff match uppe i Tierp.

– Ja, Linden har alltid haft svårt där uppe och det skulle naturligtvis vara skönt att vända den trenden, säger tränaren Jocke Lundholm.

– Både vi och Tierp är lågbudgetlag och har mistat många spelare inför den här säsongen. Förra säsongen var vi bara en placering från Allettan. Men den här säsongen får målsättningen bli att klara nytt kontrakt utan att behöva kvala, säger Lundholm, som kommer med helt ordinarie lag till kvällens match.

Mer läsning

Annons