Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett positivt kvitto för Rensfeldt

Annons

Brynäsforwarden som ligger etta bland de svenska spelarna på den första Europarankingen inför NHL-draften i sommar då 92:orna och sena 91:orna ska draftas.

– Ja, den här rapporten kommer ju att skickas ut till hockeyscouterna runt om i världen. Det kommer att komma fler rapporter längre fram, men jag är osäker på hur många. Varje rapport fungerar som ett underlag inför draften.

– Det känns bara positivt. Så småningom gäller det att försöka leva upp till det också, och visa att man förtjänar att vara där. Jag blev ganska förvånad när jag såg att jag toppade listan. Det här var ingenting jag hade räknat med alls. Men det är bara roligt.

– Jag vet inte. Jag har ju haft en bra höst hittills, framför allt i team 18-landslaget där jag fått stort förtroende.

– Skridskoåkningen. Jag har ett mycket bättre driv i skridskoåkningen och det är något som jag länge har försökt förbättra.

– Det har alltid varit min stora dröm att få spela i NHL, och självklart siktar jag på att nå dit. Men det är viktigt att komma ihåg att det är långt kvar än. Nu ska jag bara fortsätta jobba på i Brynäs.

– Det är svårt att svara på, det spelar egentligen inte så stor roll. Men jag har alltid tyckt att New York Rangers är en häftig klubb.

 

Mer läsning

Annons